Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoţii au dat năvală în casă dar n-au avut ce fura

recent, o brăileancă şi-a găsit locuinţa din Urleasca răvăşită, fiind urme clare ale unei “vizite” din partea unor indivizi puşi pe furat • femeia locuieşte în municipiu şi când a mers la Urleasca a avut parte de o surpriză neplăcută • brăileanca a făcut imediat plângere la poliţie • hoţii au forţat un geam de la bucătărie şi, apoi, au intrat în interior, căutând cel mai probabil bani şi bijuterii • nu au găsit, astfel că au plecat • chiar şi aşa ei sunt căutaţi acum de poliţişti

 

Hoţii dau năvală în casele din mediul rural, mai ales după ce văd că nu este vreo persoană în interior. Un astfel de incident a avut loc recent, în satul Urleasca. O femeie care locuieşte în municipiu, având o casă şi în localitatea menţionată, situată la aproximativ 30 km de municipiu, a avut parte de o surpriză neplăcută. În data de 13 iulie, brăileanca M.J. a mers la Urleasca şi a găsit locuinţa răvăşită. Fusese forţat un geam de la bucătărie, cel mai probabil cu o rangă, “vizitatorii nepoftiţi” intrând astfel în interiorul casei. Şi s-au apucat de treabă. Ei au răscolit în toate sertarele mobilei din bucătărie, apoi au luat la rând şi şifonierele din cele două dormitoare. Proprietara şi-a dat repede seama că era vorba despre indivizi puşi pe furat. Ea a dat alarma la Secţia 2 de Poliţie Rurală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, astfel că oamenii legii, printre care şi criminaliştii, au mers la faţa locului şi au prelevat urme papilare.

Ancheta este însă în curs, în baza amprentelor urmând să se stabilească suspecţii de furt. Totuşi, din locuinţă nu au dispărut bunuri. Cel mai probabil, hoţii au căutat bani sau bijuterii. Nu au găsit astfel că şi-au văzut de drum. Asta nu îi scapă de răspunerea penală. Cel mai probabil, spun localnicii din Urleasca, este vorba despre tineri din localitate care au vrut să facă rost rapid de nişte bani de cheltuială. Au avut însă ghinion.

După cum au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă la furt calificat.

La acest moment, nu se ştie exact când a fost comisă infracţiunea, acest lucru urmând să se stabilească după prinderea autorilor.
Categorie articol: 

Comentarii