Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoţi din Chiscani luaţi “pe sus” de poliţişti

vineri, poliţiştii i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste între 18 şi 24 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat • tinerii ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta a 4 societăţi comerciale, situate pe Platforma Industrială Chiscani • ei au furat bunuri în valoare totală de 25.000 lei

 

Patru tineri din Chiscani care au furat scule şi unelte electrice din incinta unor societăţi s-au trezit cu “mascaţii” la poartă. Au fost efectuate percheziţii şi s-au găsit bunurile furate, valoarea totală a acestora fiind de 25.000 lei.

Astfel, la data de 14 februarie, poliţiştii brăileni i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Poliţiştii din cadrul Secţiilor 1 şi 2 Poliţie Rurală Brăila, împreună cu cei ai Biroului de Proximitate, au efectuat şase percheziţii pe raza localităţii Chiscani, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat. În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite mai multe bunuri ce ar proveni din comiterea unor infracţiuni de furt. Cu această ocazie, persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila pentru cercetări. “În fapt, în luna februarie 2020, cei patru tineri din localitatea Chiscani, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta a 4 societăţi comerciale, situate pe Platforma Industrială Chiscani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum: aparate electrocasnice, scule electrice, unelte de construcţie, cabluri electrice, ş.a. Bunurile sustrase, în valoare totală de 25.000 de lei, au fost recuperate în totalitate de poliţişti de la diferiţi cumpărători din municipiul Brăila şi satul Chiscani”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Categorie articol: 

Comentarii