Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoţi din biserică la numai 14 ani

doi adolescenţi din localitatea Corbu Nou sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere • ei au pătruns prin efracţie în magazia bisericii din localitate şi au sustras plăci de OSB folosite în construcţii • aceeaşi minori i-au distrus maşina unui consătean • fapta a fost comisă în vara acestui an, însă abia acum hoţii au fost identificaţi

 

Doi minori de numai 14 ani s-au apucat să fure din biserica din localitatea Corbu Nou, fără a se mai gândi la consecinţe. Ei au distrus şi maşina unui consătean şi i-au sustras bancheta din spate. Fapta a fost comisă în urmă cu trei luni, însă acum au fost identificaţi de poliţişti.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Măxineni i-au identificat pe doi minori din Corbu Nou, ambii în vârstă de numai 14 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. “În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în perioada 7-19 iulie 2019, minorii i-ar fi distrus maşina unui bărbat şi i-ar fi sustras bancheta din spate. Ulterior, aceştia ar fi pătruns, prin efracţie, în magazia bisericii din Corbu Nou, de unde ar fi luat două plăci de OSB. Prejudiciul creat ajunge la suma de aproximativ 3.000 lei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au reuşit să recupereze bunurile sustrase, fiind găsite în podul unei magazii dezafectate din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi distrugere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii