Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoţ profesionist, în faţa instanţei

Un individ de 30 de ani şi-a făcut un obicei din a comite furturi unul după altul. A dat buzna într-un garaj şi în curtea unei locuinţe de unde a luat tot ce i-a picat în mână. Va răspunde penal pentru faptele comise.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Florinel Dorinel Şaim. El este cercetat pentru două infracţiuni de furt calificat şi una de tentativă la furt calificat, fapte pedepsite de Codul Penal.
În rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut faptul că Florinel Şaim a pătruns, în primăvara lui 2014, în garajul unei persoane de pe strada Carpaţi, din municipiul Brăila, de unde a sustras un aparat de sudură artizanal, două cazane din cupru şi o butelie auto tip GPL. În seara de 14 martie 2014, în jurul orei 22.00, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de la intrare, acelaşi tânăr a dat buzna în imobilul altei persoane, cu intenţia clară de a sustrage bunuri. S-a declanşat însă alarma, astfel că hoţul s-a făcut nevăzut fără a mai lua vreun bun.
A treia lovitură a fost dată în noaptea de 1 spre 2 iunie 2014, când a intrat în magazia imobilului unui alt brăilean, după ce a făcut o spărtură în gard şi a escaladat o fereastră. Hoţul a luat un aparat de sudură profesional, un bazin de inox folosit la o instalaţie de sifon, un cablu electric şi mai multe ţevi metalice.
Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Judecătoria Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii