Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hingheri luați la înjurături de un gunoier

* acțiunea de capturare a câinilor a Serviciului de Ecarisaj a fost zădărnicită, zilele trecute, de un lucrător pe o autogunoieră * nu se știe exact ce l-a supărat pe acesta, cert este că a făcut un scandal monstru, fiind calmat cu greu de un echipaj al Poliției Locale, care i-a aplicat două amenzi

 

 

 

Angajații serviciului de ecarisaj au fost luați la înjurături, zilele trecute, de un brăilean în vârstă de 35 de ani, în timp ce încercau să prindă niște câini, pe strada Unirii din municipiu. Nu este, însă, vorba despre un locatar al străzii, indignat că i se iau câinii din fața porții, ci despre un angajat al unei firme de salubrizare, lucrător pe o autogunoieră. Nu se știe exact ce la supărat pe acesta, cert este că a făcut un scandal de pomină, înjurându-i ca la ușa cortului pe hingheri. Individul nu s-a potolit decât după ce a fost sancționat de un echipaj al Poliției Locale. Acesta a primit nu una, ci două amenzi, pentru că a perturbat acțiunea de capturare a câinilor și pentru că a proferat injurii pe domeniul public.

”Pentru perturbarea sau blocarea bunei desfășurări a acțiunilor întreprinse de operatorul Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân, conform H.C.L.M. Brăila nr.18/2014, a fost depistat și sancționat contravențional numitul C. G. M., în vârstă de 35 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 300 lei – pentru împiedicarea operatorilor de ecarisaj aflați în serviciu pe str. Unirii. Pentru săvârşirea în public de acte, fapte sau gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, să provoace indignarea cetăţenilor, ori să lezeze demnitatea acestora, a fost sancţionat contravenţional numitul C. G. M., cu amendă în valoare de 200 lei – fiind depistat pe str. Unirii în timp ce profera injurii la adresa operatorilor de ecarisaj din cadrul S.U.P.A.G.L. Brăila, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acestora”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției Locale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii