Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hidden in the Basement şi As I Fall concertează luna viitoare în Bucureşti

• una dintre cele mai apreciate trupe din noul val de souther stoner rock din Grecia, Hidden in the Basement, revine în Bucureşti pe 21 martie, pentru un concert de zile mari în Yellow Club • în deschidere va urca pe scenă As I Fall, o trupă de metalcore care activează în undergroud-ul românesc de mai bine de un an

 

Trupa elenă de southern stoner rock Hidden in the Basement revine în România pe 21 martie pentru un show extraordinar. Grupul va concerta pe 21 martie, în Yellow Club (Str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 1, Sector 3, Bucureşti), iar în deschidere vor urca pe scenă bucureştenii de la As I Fall. Concertul este programat să înceapă la ora 20:00.

Hidden in the Basement este una dintre cele mai talentate şi apreciate grupuri din noul val stoner rock din Grecia. De asemenea, potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, As I Fall e o trupa de metalcore care activează pe scena metalului underground din România de mai bine de un an.

“Proiectul a luat naştere rapid, prima piesă intitulându-se «Sleep Tight», piesă care s-a născut din câteva particularităţi de alternative şi din obsesia pentru riff-urile şi breakdown-urile hardcore. As I Fall promite să aducă în România sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus, o notă fresh la refrene”, mai punctează sursa citată.

Concertul celor două trupe va avea loc în cadrul ediţiei 71 a Festivalului Metal Under Moonlight. Evenimentul este non-profit, aşa că toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea show-ului. Preţul biletului va fi anunţat în scurt timp.

Cei interesaţi de eveniment trebuie să ştie că pe durata concertului se permite fotografiatul şi filmatul. Cu toate acestea este interzis accesul cu băuturi şi mâncare aduse din afara clubului. La concert va exista şi un stand de CD-uri şi tricouri rock.

Mijloace de transport către Yellow Club sunt următoarele: metrou (staţia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (staţia Lucreţiu Pătrăşcanu), 92, 101, 330, 335 (staţia Parc Titan).

Mai multe detalii despre trupe şi concertul din 21 martie sunt disponibile la următoarele link-uri:

https://web.facebook.com/events/172340940187942/

https://web.facebook.com/pmAsIFall/

https://www.youtube.com/channel/UCpPlBK0rh6Ht0YApZGD-NBQ

https://web.facebook.com/Hiddeninthebasement/

https://www.reverbnation.com/hiddeninthebasement
Categorie articol: 

Comentarii