Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HCM Roman - CSM Ploieşti 26-26 (13-13)

Nou promovata CSM Ploieşti a jucat de la egal la egal cu mult mai experimentata HCM Roman şi doar deciziile eronate ale arbitrilor, toate însă în favoarea romaşcancelor, au făcut ca partida să se încheie la egalitate. După o primă repriză echilibrată, încheiată nedecis, 13-13, ploieştencele au dominat jocul şi, cu trei minute înainte de final, conduceau cu două goluri formaţia din Roman. Arbitrii constănţeni Moldoveanu şi Georgescu au ajutat HCM-ul, astfel că atunci când mai erau 20 de secunde şi scorul era egal, 26-26, graţie aportului lor, "fluieraşii" au dat un nou bonus echipei din Roman, o aruncare de la 7 metri. Portarul ploieştencelor a parat lovitura şi meciul s-a încheiat la egalitate.

HC Dunărea - CSM Bacău 2010 32-23 (16-9)
Brăilencele au învins la scor şi au făcut spectacol

Start foarte bun al echipei HC Dunărea la turneul de la Brăila, victorie la scor în faţa nou promovatei CSM Bacău 2010 şi o evoluţie care a încântat publicul brăilean, aflat în număr destul de mare, ţinând cont de faptul că ziua de vineri este o zi lucrătoare.
Echilibrul s-a menţinut doar în primele 10 minute, perioadă la capătul căreia s-a consemnat şi ultima egalitate, 4-4.
Au urmat şase minute de asalt al careului echipei vizitatoare şi HC Dunărea s-a distanţat la 10-4 la jumătatea primului act, trei dintre reuşitele consecutive ale gazdelor aparţinându-i celei mai bune jucătoare de pe teren, adică pivotului Lobach.
Elevele profesorului Ioan Băban s-au distanţat la opt goluri, 14-6, în minutul 23, şi tot acelaşi decalaj s-a înregistrat şi după primele 30 de minute.
A fost o primă repriză în care, de multe ori, cei 500 de spectatori s-au ridicat în picioare şi le-au aplaudat pe Lobach, Goran, Brot şi Adespii pentru momentele de handbal realizate.
Pe fondul mai multor schimbări în tabăra gazdelor, între minutele 36 şi 42, de la 20-11 s-a ajuns la 20-18 pentru HC Dunărea.
Revirimentul CSM-ului nu a fost de lungă durată, brăilencele au apăsat pe acceleraţie şi s-au impus în final cu 32-23.
Golurile echipei HC Dunărea au fost marcate de: Lobach 9, Adespii 6, Brot 5, Eşanu 3, Goran 3, Yushkhenko 2, Constantinescu 1, Iancu 1, Dragut 1, Crăciun 1.
Categorie articol: 

Comentarii