Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea va juca in deplasare la Cetate Deva

La doar patru zile de la incheierea turului, echipele feminine angrenate in campionatul Ligii Nationale vor participa la prima etapa a Cupei Romaniei.
Astfel ca in aceasta faza a competitiei, miercuri, HC Dunarea se va deplasa la Cetate Deva.
Deoarece obiectivul primordial al formatiei brailene este mentinerea in primul esalon valoric al tarii, profesoara Alexandrina Soare va miza pentru acest meci doar pe jucatoarele de rezerva. De altfel, luni, titularele care au evoluat simbata la Galati au avut un program mai lejer, de refacere, dupa partida epuizanta la capatul careia au obtinut un important succes, in timp ce jucatoarele care nu au evoluat in acest joc au avut programata o sedinta obisnuita.
"Obiectivul nostru este mentinerea in Liga Nationala si trebuie sa ne luam in continuare masuri de prevedere, deoarece returul incepe simbata, 4 februarie, zi in care desi vom juca pe teren propriu avem un meci dificil cu Tomis Constanta. Vom trimite rezervele, dar aceasta nu inseamna ca nu ne vom bate sa trecem in faza urmatoare. Am discutat cu oficialii din Deva si am decis ca meciul sa se deruleze de la ora 18.00 pentru a putea face deplasarea in ziua meciului", a declarat directorul sportiv al gruparii brailene, Teodor Ciochia.
In urma ierarhiei stabilite la finalul turului s-a hotarit programul primei etape a Cupei Romaniei:
Muresul Tg. Mures - Rulmentul Brasov
CSM Cetate Deva - HC Dunarea Braila
Otelul Galati - "U" Jolidon Cluj
HCF Piatra Neamt - HCM Roman
CSM Sibiu - Oltchim Rm. Vilcea
Rapid Bucuresti - Astral Posta Cilnau
HCM Baia Mare - Tomis Constanta
Universitatea Timisoara - Silcotub Zalau
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii