Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea se confrunta cu numeroase accidentari

Ultimele doua partide oficiale, chiar daca s-au incheiat cu rezultate pozitive pentru HC Dunarea, au lasat urme la nivelul lotului.
Nu mai putin de sase jucatoare au avut un program special de pregatire in aceasta saptamina, ca urmare a "duelurilor" pe care le-au avut la aceste partide si care si-au pus amprenta asupra starii generale de sanatate a jucatoarelor si a avut urmari si asupra programului de pregatire a intregului lot, la inceputul acestei saptamini.
"Ne-am confruntat in aceasta saptamina cu un numar mai mare de jucatoare accidentate, Sanda Asandei, Tomuleanu, Roxana Sanda, Ramona Ruscior, care se pare ca are o fisura in zona nazala, Horobet care are o infectie la ochi, iar Dana Goldic o usoara intindere. Sint destule motive de ingrijorare asadar", declara profesoara Alexandrina Soare.
Programul a decurs totusi conform planului stabilit. Luni jucatoarele au avut un program de refacere, iar marti, pentru a doua saptamina consecutiv, antrenoarea Alexandrina Soare a programat un singur antrenament in care au fost exersate diferite scheme de aparare. A urmat bineinteles si vizionarea unui CD cu ultimele meciuri disputate de CSM Cetate Deva, adversara de simbata a brailencelor.
In functie de constatarile pe care le va face, antrenoarea braileana va stabili si solutiile pentru faza de atac pentru ca, indiferent de problemele cu care se confrunta, HC Dunarea si-a propus sa cistige acest meci.
"Pentru a doua saptamina consecutiv, am facut doar un antrenament pe zi. Am constatat ca la nivelul lotului s-a instalat o stare de oboseala si cred ca aceasta ar putea fi una dintre cauzele numeroaselor accidentari. De altfel am efectuat sedinte in care am pus mai mult accentul pe viteza si mai putin pe volum. Saptamina trecuta aceasta strategie a dat rezultate si am cistigat la Astral Posta Cilnau. Sper ca pina la ora meciului sa putem recupera macar jumatate dintre jucatoare pentru a putea face un meci bun si sa obtinem un rezultat pe masura", a mai adaugat Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii