Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a remizat, 31-31, cu Rapidul

Dupa ce, la capatul unor jocuri reusite au invins la scor atit Buzaul, la mijlocul saptaminii cit si Rapidul, in partida de simbata, duminica dimineata, in cel de-al doilea amical cu bucurestencele handbalistele brailene au fost de nerecunoscut. Abia pe final elevele Marinelei Patru si-au mai revenit si au reusit sa salveze cit de cit aparentele.
Cu exceptia nou venitei Ada Moldovan, toate celelalte jucatoare care au intrat pe teren au evoluat la limita penibilului. Au fost si citeva jucatoare care au demonstrat ca nu au ce cauta in Liga Nationala, iar daca unele au prins o zi slaba, Avadanii i-a uimit pe cei prezenti in sala cu indolenta pe care a afisat-o.
Dunarea nu a avut portari, extreme, iar jocul a fost dezlinat de parca jucatoarele veneau dupa un chef prelungit.
Este adevarat ca Alina Braniste nu a putut evolua pentru ca este suspecta de o fisura la deget, a lipsit si Tomuleanu, care a fost invoita pentru acest test motiv pentru care Marinela Patru a inceput meciul cu Eseanu si Lupu titulare.
Duminica dimineata, Rapidul a facut ce-a vrut in teren, din primul minut si pina spre finalul meciului in fata unei echipe gazda care a jucat la voia intimplarii.
Cu Alina Dobrin pe post de coordonator de joc si cu Mihaela Doica in verva de gol bucurestencele au condus cu 12-6 la mijlocul primei reprize diferenta de scor care s-a consemnat si dupa primele 30 de minute.

Ada Moldovan a fost solutia optima pentru postul de centru, in repriza a doua

Toti spectatorii se asteptau ca pauza sa fie un sfetnic bun pentru brailence, insa cum Patru nu a prea avut alternative, Dunarea a evoluat la fel de anost, iar diferenta de scor dintre cele doua combatante s-a marit la sapte goluri in minutul 40, 22-15 pentru Rapid.
Incepind cu minutul 44, gazdele au reusit o serie de cinci goluri consecutive si gazdele au inceput treptat, treptat sa recupereze din diferenta. Ada Moldovan a trecut in rol de coordonatoare, dar si de principala marcatoare, Craciun, Lupu si Radulescu, au reintrat in joc, Buzila a avut citeva interventii care au dat incredere coechipierelor si astfel gazdele s-au apropiat la un singur gol de rapid in minutul 58. Ada Moldovan a restabilit egalitatea la 29-29 si intr-un final incandescent fiecare formatie a mai inscris de cite doua ori, gazdele prin Radulescu si Craciun, rapidistele prin Doica si Alina Dobrin.
Dunarea ar fi putut chiar cistiga in extremis acest amical daca Lupu nu ar fi ratat o arncare de la 7 metri.
Cu toate ca jocul s-a incheiat la egalitate, spectatorii prezenti au plecat cu un gust amar si cu impresia ca formatia braileana va avea mari probleme in sezonul urmator daca nu mai transfera citeva jucatoare valoroase.

Golurile echipei brailene au fost marcate de Ada Moldovan 10, Craciun 6, Lupu 6, Radulescu 4, Radovici 3, Avadanii 2.

A picat turneul din Franta

Dunarea ar fi trebuit sa participe la un turneu in Franta, insa conducerea clubului brailean a declinat invitatia din motive obiective.
"Am primit destul de tirziu invitatia de a participa la acest turneu. Daca am fi stiut din timp am fi putut face aceasta deplasare cu o suma de bani care s-ar fi ridicat undeva pe la 200 milioane lei vechi, in situatia de fata, daca am procura acum biletele de avion, participarea la turneu ne-ar costa aproape jumatate de miliard si cred ca nu merita sa irosim acesti bani. Vom sustine trei partide de verificare saptamina aceasta, miercuri cu rapid la Bucuresti, simbata la Braila cu divizionara A din Slobozia, insa vrem sa jucam cel putin un meci cu una dintre echipele tari din campionat, Oltchim, Rulmentul sau Tomis Constanta", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii