Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea pregateste meciul cu CSM Ploiesti

La turneul de saptamina trecuta, ultimul inaintea reluarii turului Ligii nationale feminine de handbal, se poate spune ca HC Dunarea este pe cale de a reintra in "matca", adica a redevenit echipa disciplinata tactic pe care am mai vazut-o in precedentul mandat al Alexandrinei Soare.
Echipa a crescut in omogenitate de la meci la meci, iar in cea de-a doua repriza cu Otelul au avut o evolutie foarte buna, fapt remarcat si de staff-ul tehnic dupa incheierea partidei.
"Citeva concluzii am tras deja. S-a vazut ca de la meci la meci ca jocul nostru a inceput sa se lege mai bine, iar la partida cu Otelul ne-a iesit foarte bune tactica atit in aparare cit si in atac. Exersam acum o aparare mai agresiva si sper ca pina la jocul de pe teren propriu sa punem la punct toate detaliile legate de acest aspect", a declarat Alexandrina Soare.
Antrenoarea braileana a pus evolutia mai slaba din prima repriza cu galatencele pe seama antrenamentelor dificile din aceasta perioada si nu a negat ca isi doreste intariri in lot.
"Probabil ca s-a acumulat o usoara stare de oboseala din cauza antrenamenteleor ceva mai grele, dar si a faptului ca au disputat doua jocuri in aceeasi zi, insa sint convinsa ca pina la primul meci oficial, cel cu CSM Ploiesti totul va reintra in normal. Nu este exclusa posibilitatea aparitiei unor surprize in lotul nostru si chiar daca vor aparea, sper ca ele sa fie placute", a mai adaugat antrenoarea braileana.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii