Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a pierdut la scor 20-32 in fata Rulmentului Brasov

Joi, in primul meci al turneului de pregatire de la Sf. Gheorghe, Rulmentul Brasov s-a impus la scor, 32-20, dupa ce la pauza conducea cu 17-7, in fata echipei brailene HC Dunarea.
La formatia brasoveana a evoluat si una dintre cele trei achizitii de marca realizate de vicecampioana Romaniei in ultima saptamina, pivotul de 29 de ani din Coreea, Chung Eun-Hee, celelalte doua jucatoare, Simona Gogirla de la echipa maghiara Gyor si rusoaica Natalia Spirova, un portar in virsta de 28 de ani urmind sa soseasca in Romania la sfirsitul acestei saptamini.
Brailencele au avut momente in care au jucat de la egal la egal cu trupa Marianei Tirca si au ratat si doua aruncari de la sapte metri.
Cele mai prolifice jucatoare de pe teren au fost Sorodoc si Zavragiu, ambele cu cite sase goluri marcate, de la echipa invingatoare, Moise si Lipan cu sapte si respectiv cinci goluri de la Dunarea Braila.
"Rezultatul este unul asteptat pentru ca noi am inceput sa lucram cu mingea de doar patru zile in timp ce brasovencele au mai participat la citeva turnee. Ele sint mai avansate cu pregatirea, dar trebuie sa recunoastem ca s-au intarit si vor avea un cuvint greu de spus in campionat" a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Sursa citata a gasit si explicatiile pentru infringerea la scor a echipei brailene.
"In primul rind la inceputul perioadei de jocuri amicale nu ne intereseaza rezultatele. Noi aveam un stil de joc pentru ca nu aveam jucatoare care sa arunce de la 9 metri. Acum dispunem de un lot echilibrat, competitiv pe posturi dar deocamdata relatiile de joc sufera, normal spun eu pentru ca abia am inceput sa lucram tehnico tactic. Pe parcursul meciului au evoluat pe rind toate cele 19 jucatoare care alcatuiesc lotul nostru si antrenoarea a incercat mai multe formule de echipa. Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca Lipan s-a acomodat foarte bine si a marcat citeva goluri spectaculose de la distanta" a mai adaugat Vasile Puiu.

Pentru Rulmentul au marcat Sorodoc 6, Zavragiu 6, Sousa 5, Woo Sun-Hee 5, Hamciuc 3, Alexandrescu 2, Molfea 2, Bodirlau 2, Dragut iar pentru HC Dunarea Moise 7, Lipan 5, A. braniste 3, Craciun 2, Horobet 2, Ruscior.
Categorie articol: 

Comentarii