Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea, la Predeal

Vineri, de la ora 10.00, jucatoarele care alcatuiesc lotul echipei HC Dunarea au efectuat ultimul antrenament la Braila, inaintea plecarii in ultimul stagiu de pregatire din acest sezon.
Duminica dimineata, cele 15 jucatoare vor pleca spre Predeal si tot in aceeasi zi Marinela Patru si secundul Cristi Preda vor conduce prima sedinta de pregatire.
"Vineri am programat o singura sedinta de pregatire pentru a le da posibilitatea jucatoarelor sa se pregateasca pentru cantonamentul montan. Vom pleca dis-de-dimineata la Predeal si tot in aceeasi zi vom face cunostinta cu pantele din apropierea hotelului unde vom fi cazate. In perioada care va urma vom continua cu pregatirea fizica, dar vor fi si sedinte tehnico-tactice. Acolo avem conditii foarte bune de pregatire si trebuie sa ne incarcam bateriile, pentru ca sezonul care va incepe in aceasta toamna va fi unul extrem de solicitant", a declarat Marinela Patru, antrenoarea principala a echipei brailene.
Singura jucatoare care a acuzat probleme de sanatate in aceasta saptamina a fost Nicoleta Eseanu. Ea a facut o entorsa la picior si a avut un program special, insa de saptamina viitoare medicul echipei i-a permis sa se incadreze in programul stabilit de staff-ul tehnic.
Lotul care pleaca miine la Predeal va fi compus din 15
jucatoare: Vasile, Pelin, Buzila - portari, Craciun, Bodirlau, A.
Braniste, Tomuleanu, Lupu, D. Braniste, Radovici, Radulescu, Ada
Moldovan, Berehoiu, Cristea si Eseanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii