Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea isi muta cartierul general la Saint Beach

Ieri, HC Dunarea a incheiat primul stagiu de pregatire, cel in care prosefoara Alexandrina Soare a pus accent doar pe reacomodarea la efort. Pregatirea a decurs in conditii normale si de astazi intreg lotul se deplaseaza la Saint Beach, statiune aflata la 30 de km de Varna, pentru primul cantonament centralizat.
"Eu sint multumita de modul in care s-au prezentat handbalistele dupa vacanta. Ele oricum au avut un program de mentinere a conditiei fizice, dar testele pe care le-am efectuat in aceasta saptamina au relevat faptul ca jucatoarele au respectat cu strictete indicatiile primite. Jucatoarele de la Buzau au facut febra musculara, asa cum era de asteptat, dar au tras cu dintii la antrenamentele pe care le-am efectuat pe malul lacului Brates, si cred ca deja s-au acomodat cu atmosfera de la noi", a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.
De marti, a inceput antrenamentele si Marinela Patru, care a fost invoita pentru a-si sustine examenul de licenta, iar in urma sedintelor de pregatire a avut ceva probleme medicale, la articulatia genunchiului sting insa ea va face deplasarea in cantonamentul centralizat care se va derula in apropierea orasului Varna.
Interul echipei HC Dunarea, Janina Luca, va ramine insa la Braila pentru investigatii medicale amanuntite, iar daca totul va reveni la normal ea se va deplasa in Bulgaria, daca nu, va participa doar la cel de al doilea cantonament, cel montan.
In functie de evolutia starii de sanatate a Janinei Luca se va alcatui si lista cu jucatoarele care vor fi disponibilizate, insa oricum pe aceasta se vor afla Irina Vlad si Rodica Arbunea.
Categorie articol: 

Comentarii