Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a incheiat primul stagiu de pregatire

Cele 15 jucatoare care alcatuiesc lotul echipei HC Dunarea au efectuat un prim cantonament la Albena, in Bulgaria, care a durat sapte zile, iar luni dupa-amiaza jucatoarele au revenit la Braila.
"Am efectuat cite doua antrenamente pe zi si toate handbalistele au raspuns cum au putut mai bine la cerintele noastre. Am trecut usor peste reacomodarea la efort si acum ne vom antrena la Braila, iar pe data de 25 iulie ne vom muta cartierul general al pregatirilor la Predeal", a declarat vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Lotul care reprezinta in acest moment gruparea braileana are in componenta urmatoarele jucatoare: Vasile, Pelin si Buzila - portari, Craciun, Bodirlau, A. Braniste, Tomuleanu, Lupu, D. Braniste, Radovici, Radulescu, Moldovan, Berehoiu, Cristea si Eseanu - jucatoare de cimp.
Antrenamentele de la Albena au fost conduse de noua antrenoare, Marinela Patru si profesorul Vasile Puiu. De ieri, staff-ului tehnic mentionat i s-a alaturat si antrenorul Cristi Preda.
Nu mai fac parte din lot Moise, Lipan, la care s-a renuntat, Luca si Chitacu carora le-a expirat perioada de imprumut si s-au intors la Oltchim, precum si Radovici, care si-a exprimat dorinta de a evolua la o formatie din Liga a II-a, in schimb a revenit la Braila Marcela Lupu, jucatoare care a fost imprumutata sezonul trecut la Stiinta Bacau.
Pe lista de prioritati a conducerii echipei HC Dunarea figureaza cooptarea a doi interi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii