Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a fost eliminata in primul tur al Cupei Romaniei

Saptamina trecuta, la Bistrita, HC Dunarea a participat alaturi de alte sapte echipe la turneul pentru desemnarea cistigatoarei Cupei Romaniei, iar prima ei adversara a fost HCM Baia Mare.
Fara Patru, Asandei si Radovici, accidentate, echipa braileana a inceput in formula Goldic - Bobe, Horobet, Luca, Moise, Moroianu, Craciun, dar s-a descurcat foarte bine in fata adversarei sale care a trimis in teren primul sapte. Iar scorul la pauza, 15-15 reflecta raportul de forte din teren.
Brailencele s-au distantat la doua goluri la inceputul partii secunde, dar in minutul 42 au fost egalate, dupa care initiativa a trecut in tabara adversa si HCM-ul s-a impus in final cu 31-26.
La HC Dunarea au mai evoluat portarul Vasile, Chitacu si Irina Vlad.
"Stiam din start programul jocurilor si indiferent ce am fi facut in primul meci, in turul al doilea o aveam ca adversara pe Oltchim si oricum nu aveam nici o sansa de a ajunge in finala. Tinind cont de numarul destul de mare de jucatoare accidentate, am preferat sa deplasam un lot mai restrins, pe undeva si pentru a economisi niste bani pe care i-am fi pierdut degeaba. Acum jucatoarele vor intra in vacanta, iar reunirea lotului se va face in functie de structura noului sezon competitional, care se pare ca va incepe mult mai devreme decit de obicei", a declarat Teodor Ciochia, delegatul echipei brailene.
Categorie articol: 

Comentarii