Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea, in fata primului examen european

Astazi, la debutul sau in competitiile continentale, HC Dunarea va incerca sa ia o prima optiune la calificarea in turul al patrulea al Cupei Challenge. Formatia pregatita de profesorul Liviu Paraschiv se va duela de la ora 11.00 in sala Polivalenta cu ZRK Ljubuski, grupare aflata pe locul al treilea in campionatul Bosniei.
In aceasta saptamina noul antrenor a fost preocupat indeosebi de faza de atac.
"Daca in campionat importante sint punctele puse in joc, acum doar numarul de goluri marcate, care trebuie sa fie mai mare decit cel al formatiei adverse. In astfel de cazuri diferenta de goluri este hotaritoare, de aceea ne-am axat antrenamentele pe pregatirea in cele mai mici amanunte a fazei de atac" a declarat Liviu Paraschiv.
Sursa citata a specificat ca stie doar locul pe care il ocupa in campionat adversara echipei HC Dunarea, nu si amanunte despre componenta sa valorica: "ZRK Ljubuski" se afla pe locul al treilea si mai stiu ca are in lot noua jucatoare croate foarte tinere. Pe noi ne intereseaza doar jocul nostru. Cu exceptia Marinelei Patru, nu avem probleme de lot si mergem la victorie in fiecare dintre cele doua jocuri. Sper sa avem evolutii bune si rezultate pe masura".
Duminica, dimineata, tot la ora 11.00, in sala Polivalenta se va derula partida retur.
Ambele partide dintre HC Dunarea si ZRK Ljubuski, programate
a se derula pe 3 si 4 noiembrie in sala Polivalenta din Braila vor fi
conduse de un cuplu de arbitri din Rusia si anume Evgheny Zotin si
Nicalay Volodkov, iar observator din partea Federatiei Europene de
Handbal a fost desemnat Nicolae Vizitiu din Republica Moldova.
Delegat din partea federatiei romane de specialitate la cele doua
meciuri din cadrul celei de a treia etape a Cupei Challenge este
Mihai Marinescu.

"Pronosticul meu este 1 solist in ambele partide" afirma Vasile Puiu

La fel de optimist parea ieri si directorul executiv al echipei HC Dunarea, Vasile Puiu, care afirma ca merge pe mina gazdelor, cu toate ca nu stie nimic despre valoarea lotului advers.
"Despre clubul din Bosnia stiu doar ca are o echipa masculina de handbal care este angrenata in Liga Campionilor, despre cea de fete, nestiind mare lucru nu pot sa dau o declaratie hazardata. Ceea ce pot sa spun este doar ca locul al 3-lea in Luxemburg nu se compara cu al 20-lea in Rusia. Pronosticul meu este 1 solist in ambele jocuri" considera Vasile Puiu.
Categorie articol: 

Comentarii