Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a cistigat turneul de la Ploiesti

In weekend-ul trecut, formatia braileana a participat la un turneu amical, organizat de clubul ploiestean Activ, la care au mai fost prezente Otelul Galati si lotul de tineret al Romaniei, care a facut un stagiu de pregatire la Ploiesti.
HC Dunarea a reusit sa cistige la scor toate partidele disputate.
Vineri, in prima zi, elevele profesoarei Alexandrina Soare, in formula standard, au avut o prestatie deosebita in prima repriza a partidei cu lotul national de tineret al Romaniei si la pauza avea asigurat deja un avantaj substantial de 12 goluri, 22-10.
In partea secunda a partidei a fost rulat intreg lotu iar la finalul intilnirii scorul a fost 35-29 in favoarea brailencelor.
Simbata dimineata, HC Dunarea a invins cu 27-19 Otelul Galati, dupa ce a condus la pauza cu 13 -10.
Evolutia handbalistelor brailene a fost apreciata si laudata de catre antrenorul federal, Remus Draganescu, care a comentat: "Am vazut multe formatii la lucru, insa HC Dunarea m-a impresionat prin conditia fizica si prin jocul excelent in aparare".
Dupa cele doua partide, antrenoarea braileana era multumita de evolutia elevelor sale: "Sint multumita de jocul echipei si in mod special de modul in care am rezolvat faza de atac. Ne-au iesit combinatiile si in proportie de 90 % fazele de atac s-au incheiat cu gol. Toate jucatoarele care au intrat in teren au evoluat foarte bine din punctul meu de vedere".
Simbata dupa-amiaza, in partida cu Activ Ploiesti, la HC Dunarea au evoluat jucatoarele tinere: Vasile - Arbunea, Moroianu, Roxana Sanda, Bobe, Leordean si Horobet, iar pe parcurs in locul Adrianei Leordean a mai evoluat Hirtopeanu.
La capatul unui joc sigur, dar si spectaculos, brailencele s-au impus cu 25-19, dupa ce la pauza au avut un avantaj de 5 goluri, 15-10.
"Pot sa spun ca sint foarte multumita de felul in care au jucat si tinerele noastre handbaliste. Au avut acelasi ritm si aceeasi eficacitate ca si titularele. Consider ca a fost un turneu util pentru ca am incercat sa facem cu totul altceva decit facem in mod obisnuit la antrenamente si ne-a iesit. Si aici ma refer in primul rind la faza de atac. Bineinteles ca si apararea, punctul nostru forte pe intreg parcursul campionatului, a functionat la parametri optimi. Sper ca ceea ce am exersat si ne-a iesit la acest turneu sa reusim in ultimele partide oficiale pe care le mai avem pina la sfirsitul returului", a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii