Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a cistigat si partida retur cu CSM Slobozia

In cel de-al doilea amical cu CSM Slobozia, brailencele au evoluat la fel de dezinvolt, nu si-au subestimat adversara si au cistigat cu 39-20. Dupa cum o arata si scorul, jocul a fost la discretia elevelor Marinelei Patru. Antrenoarea braileana a dat credit tuturor jucatoarelor din lot, aceasta fiind ultima verificare inaintea turneului, care se va derula la finalul acestei saptamini, in sala Polivalenta din Braila.
"Mai avem multe lucruri de pus la punct, in cele sase-sapte partide de verificare pe care vrem sa le mai disputam pina la inceputul turului. De acum vom renunta la volum si o sa trecem la antrenamente cu o intensitate mai mare. De asemenea, in atentia noastra este si intarirea lotului cu trei jucatoare valoroase", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.

Dunarea se va intilni cu o colega din Cupa EHF

La editia din acest an a Cupei Braila la handbal feminin participa doua formatii care vor evolua in aceasta toamna in cupa EHF, HC Dunarea si Locomotiv Varna si doua formatii care au promovat la finalul sezonului 2007-2008 in Liga Nationala, CS KZN Slatina si CSM Ploiesti, grupare care are un lot destul de valoros si care poate produce destule surprize in campionatul care va urma.

Programul meciurilor este urmatorul:
Vineri
Ora 17.00 CSM Ploiesti - Locomotiv Varna
Ora 19.00 HC Dunarea - CS KZN Slatina
Simbata
Ora 10.00 CSM Ploiesti - CS KZN Slatina
Ora 12.00 HC Dunarea - Locomotiv Varna
Duminica
Ora 10.00 CS KZN Slatina - Locomotiv Varna
ora 12.00 HC Dunarea - CSM Ploiesti
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii