Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a cistigat primul joc amical cu Tomis la Constanta

La sfirsitul saptaminii trecute HC Dunarea a sustinut o dubla partida amicala la Constanta, prima a fost adjudecata de formatia vizitatoare, cea de a doua, de elevele lui Dumitru Musi.
Vineri, in primul meci, Liviu Paraschiv a folosit garnitura de baza si HC Dunarea s-a impus la doua goluri. Constantencele au condus cu 4-1 in debutul jocului, dar handbalistele brailene au egalat si au condus ostilitatile in teren si pe tabela pina la finalul partidei. HC Dunarea a avut in anumite momente un avantaj de sapte goluri, dar in final s-a impus cu 31-29.
A doua zi Liviu Paraschiv a rulat intreg lotul de jucatoare, fiecare handbalista braileana evoluind cite 20 de minute. In aceste conditii, Tomis si-a luat revansa cistigind cel de al doilea amical cu 30-26.
"Au fost doua partide foarte utile in care am putut si eu sa-mi fac o imagine despre potentialul echipei. In primul meci, fetele s-au mobilizat foarte bine in aparare si tot la fel in faza de atac. Acum stim unde trebuie actionat in perioada urmatoare deoarece ne asteapta partide foarte grele, prima la Galati, acolo unde Otelul este pe val si apoi dubla din Cupa Challenge de care trebuie sa trecem cu bine", a declarat profesorul Liviu Paraschiv.
Astazi, HC Dunarea reincepe antrenamentele in vederea meciului Cu Otelul. Handbalistele au astazi un program de recuperare si sauna, iar marti vor participa la doua antrenamente.
Categorie articol: 

Comentarii