Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a cistigat ambele partide in fata Rapidului la Bucuresti

Formatia braileana a cistigat ambele partide de verificare de la Bucuresti insa in loc sa se bucure, antrenoarea Alexandrina Soare este foarte ingrijorata, deoarece o mare parte a lotului pe care il pregateste se confrunta cu probleme medicale.
"La nivelul acesta de efort avem nevoie de un medic in permanenta. Marea majoritate a jucatoarelor acuza o stare avansata de oboseala, iar pe fondul acesta, firesc apar contracturi musculare, probleme articulare si multe altele. Cel putin in acest moment sint putin cam speriata si va trebui sa caut solutii imediate" a declarat pentru inceput antrenoarea Alexandrina Soare.
In privinta dublei cu Rapid de la Bucuresti, tehniciana braileana s-a declarat multumita de faza de atac, deoarece elevele sale au marcat foarte multe goluri, nu la fel si pentru faza de aparare, unde s-au primit la fel de multe.
Cu toate ca scorul destul de strins nu reflecta acest lucru, HC Dunarea a cistigat fara probleme ambele meciuri, cu 35-33 si 36-34.
Jucatoarele brailene au condus la diferente destul de mari in prima partida, care s-a derulat pe durata a trei reprize, la fel si in cea de simbata dimineata insa in acest al doilea joc, bucurestencele si-au creat un avans de trei goluri in minutul 54. Alexandrina Soare a trimis in teren echipa de baza si Dunarea a intors rezultatul in favoarea ei in doar sase minute. Au evoluat mai putin Tomuleanu care are un edem la bratul la care a fost operata, Horobet si Patru.
Principalele marcatoare au fost Moise, A. Braniste, Craciun, Radovici si Asandei.
Formatia braileana a inceput ambele jocuri in formula Craciun, A. Braniste, Moise, Radovici, Luca, Cucu, iar portarii au evoluat cite 20 de minute fiecare. Pentru faza de atac in locul Alinei Braniste a fost introdusa Lipan. In repriza a doua au evoluat insa toate jucatoarele care au facut deplasarea la Bucuresti.
"Au fost doua meciuri foarte utile deoarece am jucat pe terenul unei adversare cu o echipa tinara si care joaca in viteza. Sint multumita in general de toate jucatoarele. In faza de atac ne-a iesit totul, mai putin in cea de aparare. Fetele au acuzat o stare de oboseala pentru ca nu am avut posibilitati de recuperare dupa efort, iar rezultatul a fost acela ca aproape toate handbalistele acuza probleme de sanatate, ceea ce ma ingrijoreaza destul de tare.
Jucatoarele au primit o pauza de doua zile, iar de luni ne vom relua pregatirile. La finalul saptaminii vom disputa un dublu meci amical, in sala Polivalenta cu Tomis Constanta", a mai precizat Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Comentarii