Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a cistigat ambele jocuri de verificare in fata echipei Tomis Constanta

In week-endul trecut, HC Dunarea s-a impus in ambele partide de verificare disputate in sala Polivalenta in compania echipei Tomis Constanta.
Vineri, in primul meci, elevele Alexandrinei Soare au cistigat cu 29-25 dupa ce la pauza aveau un avantaj de un singur gol, 13-12. Doar in primele minute jocul a fost ceva mai echilibrat insa din minutul 12, cind tabela a indicat ultima egalitate, 6-6, brailencele au condus ostilitatile in teren avind in permanenta un avantaj de trei goluri. Pe finalul primei reprize constantencele, cu o coordonatoare de joc foarte inspirata, Mihaela Ignat, au reusit sa reduca la doar un gol diferenta dintre celel doua combatante.
Gazdele s-au dinstantat iar la trei goluri, dar Tomis a mai reusit sa revina inca o data, sa egaleze la 18-18 in minutul 45 si chiar sa se distanteze la doua goluri. Dunarea a fortat pe finalul meciului si dupa ce a egalat, 22-22 a reusit sa se detaseze in cistigatoare la capatul unul meci in care cele mai bune jucatoare au fost Lipan si Craciun.
Cel de al doilea joc a avut doua reprize distincte. Prima a fost dominata de echipa constanteana, care la pauza avea si un avantaj de doua goluri, 20-18, cea de a doua a apartinut gazdelor. In partea secunda HC Dunarea a reusit sa intoarca rezultatul si sa se impuna la o diferenta destul de mare, 41-35 in fata formatiei Tomis.
In ambele partide antrenoarea braileana a trimis la inceput in teren echipa standard, iar pe parcurs a rulat tot lotul de jucatoare.
Categorie articol: 

Comentarii