Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea Braila intilneste pe HCM Baia Mare in turul doi al Cupei EHF

Echipele feminine si masculine rominesti de handbal si-au aflat, ieri, adversarii din cupele europene, in sezonul 2008-2009, conform tragerii la sorti, care a avut loc, la sediul EHF, din Viena.
La feminin, in turul al doilea al Cupei EHF, HC Dunarea o va intilni pe HCM Baia Mare. Turul se va disputa pe 4 sau 5 octombrie la Braila, returul pe 11 sau 12 octombrie, la Baia Mare.
"In acest moment HCM Baia Mare ne este la fel de necunoscuta ca si celelalte echipe calificate in aceasta faza a competitiei. Ca si noi gruparea adversa s-a intarit in aceasta vara si ceea ce pot sa spun in acest moment este ca fiecare grupare pleaca cu sanse egale in aceasta disputa. Apoi daca ne vom califica in turul urmator va fi si mai greu pentru ca in EHF vor evolua si 20 dintre echipele care ies din grupele Ligii Campionilor", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
In Cupa Cupelor, Otelul Galati va intilni in turul al treilea formatia din Bosnia, ZRK Ljubuski-Lido Osiguranje.
Turul este programat pentru1-2 noiembrie, returul pe 8-9 noiembrie.
Programul la masculin este urmatorul:
Cupa Cupelor, turul doi (11-12 octombrie, turul, 18-19 octombrie, returul)
Cistigatoarea din turul I, dintre KS Vive Kielce (Polonia) si KH BESA Famiglia (Kosovo) - HCM Constanta
Challenge Cup, turul trei (15-16 noiembrie, turul, 22-23 noiembrie, returul)
Bologna United (Italia) - Bucovina Suceava
UCM Resita - locul doi grupa D, turul doi
Locul 1 grupa C, turul doi - stiinta Bacau
Grupa C, a carei cistigatoare va juca cu Stiinta Bacau, este formata din echipele MRK Goradze, AC Filipos Verias, Gammadue Secchia si Great Dane HC London.
Grupa D, din care echipa de pe locul secund va juca cu UCM Resita, este formata din echipele HRK Karlovac, Buducnost Podgorica, LIF Lindesberg si University of Manchester.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii