Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea va juca cu Alavarium Love Tiles în turul trei al Cupei EHF

Sorţii au decis ca în turul al treilea al Cupei EHF la handbal feminin HC Dunărea să se lupte cu portughezele de la Alavarium Love Tiles pentru un loc în optimile competiţiei. După aflarea adversarei conducerea grupării de la Dunăre a decis să le propună portughezelor ca ambele dispute să aibă loc în Sala Polivalentă din Brăila.
Indiferent însă de decizia pe care Alavarium Love Tiles o va lua în acestă privinţă, favorită la accederea în faza următoare a Cupei EHF este echipa pregătită de Alexandrina Soare.
Handbalistele brăilene se află de miercuri la Fundata într-un cantonament centralizat la care sunt prezente şi cele două jucătoare care au participat la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret, Gabriela Perianu şi Nicoleta Safta.
În altă ordine de idei, de două săptămâni conducerea grupării brăilene a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul care va începe luna viitoare. Preţul abonamentului a rămas acelaşi ca şi în sezonul recent încheiat, adică de 200 de lei, cu toate că numărul meciurilor este mult mai mare, abonamentul fiind valabil şi pentru jocurile internaţionale.
Deocamdată interesul faţă de fenomenul handbal la Brăila este zero, probabil că odată cu apropierea startului campionatului 2014-2015 va începe şi vânzarea abonamentelor.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii