Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea, umilită de U Alexandrion Cluj în etapa a 10-a

• clujencele s-au impus cu 30-18 în faţa unei echipe apatice, venită parcă în excursie • în urma acestei înfrângeri, HC Dunărea a coborât pe locul al doilea

 

După 14 meciuri fără înfrângere, HC Dunărea a fost umilită de U Alexandrion Cluj, echipă aflată pe poziţia a 10-a în clasament, cu un neverosimil 30-18, în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal feminin şi a cedat fotoliul de lideră în favoarea echipei CSM Bucureşti. Nu înfrângerea în sine este dureroasă, ci proporţiile ei. Pentru că meciul a fost televizat toţi iubitorii handbalului brăilean au fost martorii acestui eşec şi toţi au văzut cum jucătoarele care au învins campioana Europei la Brăila, acum au făcut figuraţie în teren.

HC Dunărea a ratat cinci aruncări de la 7 metri, dar ceea ce a ridicat cele mai multe semne de întrebare au fost fazele petrecute în minutul 41 din repriza a doua, atunci când U Cluj a avut în teren doar patru jucătoare de câmp, iar HC Dunărea, cu toată echipa, nu a reuşit să înscrie nici măcar de la 7 metri, în timp ce formaţia gazdă, în inferioritate, a marcat de două ori.

În acest campionat, echipa brăileană a impresionat prin modul în care s-a luptat în teren pentru victorie, prin combativitate însă toate acestea au dispărut dintr-o dată. HC Dunărea a suferit o transformare de 180 de grade şi a pierdut lamentabil, la 12 goluri diferenţă, în faţa unei formaţii aflate pe locul al 10-lea înaintea acestui joc, o poziţie apropiată de zona retrogradării.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii