Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea produce surpriza etapei a 19-a

 

* formaţia brăileană a învins în această seară, cu 30-25, echipa de pe locul al treilea, Corona Braşov * Alina Vătu, cu 8 reuşite, a fost golgetera meciului

 

Susţinută de aproape 2000 de spectatori, HC Dunărea, locul al 11-lea, a obţinut o victorie uriaşă în această seară, una chiar la o diferenţă de cinci goluri, 30-25, în faţa ocupantei locului al treilea în clasamentul Ligii Florilor, Corona Braşov. Iar în urma acestui succes, HC Dunărea face un pas mare spre evitarea barajului de menţinere în primul eşalon handbalistic al ţării. Handbalistele echipei gazdă au respectat întocmai indicaţiile antrenorului Aurelian Roșca, planul tactic al acestuia a surprins echipa vizitatoare, care nu se aştepta la o asemenea replică şi punctele puse în joc au rămas la Brăila.

Cu 8 goluri marcate, Alina Vătu a fost golgetera partidei însă la această  victorie şi-au adus aportul toate handbalistele trimise în teren de Roşca. În afară de Vătu, portarul Marina Razum, prin cele 14 intervenţii reuşite, multe dintre ele în finalul întâlnirii, a avut un rol decisiv în obţinerea acestei importante victorii. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii