Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea pregăteşte la victorie jocul cu Corona Braşov

• la antrenamentul de marţi, preşedintele George Caranica i-a oferit un buchet de flori pivotului Iryna Shutska cu prilejul zilei sale de naştere • colegele de echipă îi pot da Irynei, sâmbătă, cel mai frumos cadou, victoria în partida cu Corona Braşov

 

Victoria din partida cu CSM Galaţi este deja de domeniul trecutului, iar de luni, 4 martie, antrenorul Aurelian Roşca pregăteşte deja cu jucătoarele sale partida de  sâmbătă, 9 martie, cu Corona Braşov, din etapa a 19-a a Ligii Florilor. Un meci la fel de important pentru gruparea de la Dunăre, pentru că un succes în acest joc reprezintă un pas uriaş în evitarea meciului de baraj pentru menţinerea în Liga Florilor.

“Vă aşteptăm sâmbata, 9 martie, ora 18:00 la meciul HC Dunărea Brăila - ASC Corona Braşov”, este mesajul pe care clubul brăilean l-a postat deja

pa pagina sa oficială.

La începutul acestei săptămâni, mai precis marţi, 5 martie, conform tradiţiei de la clubul HC Dunărea, preşedintele George Caranica i-a oferit un frumos buchet de flori pivotului Iryna Shutska cu prilejul zilei sale de naştere. Jucătoarea care a împlinit 36 de ani nu a făcut cinste, pentru că nu era timpul pentru a sărbători evenimentul, însă probabil că le va oferi o prăjitură colegelor după etapa de sâmbătă. Iar victoria în faţa Coronei poate reprezenta cel mai frumos cadou pentru jucătoarea din Ucraina.

Toate handbalistele au răspuns cu mare entuziasm la antrenamentele din această săptămână, conştiente fiind că doar victoria poate fi alternativa cea mai bună pentru HC Dunărea.

Este clar că echipa se află într-o creştere valorică, fapt dovedit de evoluţia şi de rezultatul obţinut în derby-ul Dunării de Jos, iar acest lucru poate încărca din nou până la refuz Polivalenta, aportul spectatorilor putând fi unul decisiv pentru ca echipa brăileană să bifeze încă un succes important în acest retur de campionat.

Partida din runda a 19-a dintre HC Dunărea şi Corona Braşov va fi arbitrată de constănţenii Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu.

În tur, braşovencele au câştigat pe teren propriu cu 27-23.
Categorie articol: 

Comentarii