Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea pleacă astăzi la Cheile Grădiştei

• în perioada 25 decembrie – 6 ianuarie, jucătoarele vor efectua un cantonament de pregătire • au fost convocate şi două jucătoare de la Divizia A, Amalia Terciu şi Adelina Iordache • în cantonament vor ajunge, de asemenea, Alexandra Perianu şi Andreea Sandu

 

În această dimineaţă, lotul echipei HC Dunărea pleacă la Cheile Grădiştei pentru un cantonament care va dura până pe 6 decembrie.

Nu fac deplasarea Udriştoiu, Dache şi Tamires care sunt plecate cu naţionalele României respectiv Braziliei, la Campionatul Mondial din Japonia. De asemenea, Ioana Bălăceanu rămâne la Brăila unde va continua perioada de refacere după intervenţia chirurgicală la care a fost supusă.

Însă Aurelian Roşca le-a convocat pentru acest stagiu de pregătire pe două dintre jucătoarele de la echipa de Divizia A, Amalia Terciu şi Adelina Iordache. După ce vor încheia stagiul de pregătire cu naţionala de junioare, la Cheile Grădiştei vor ajunge Alexandra Perianu şi Andreea Sandu.

În această perioadă, antrenorul formaţiei brăilene va pune accentul atât pe partea de pregătire fixzică dar şi pe cea tehnico-tactică.

“Profităm de această perioadă de întrerupere a campionatului Ligii Florior şi mergem în acest cantonament unde jucătoarele se vor pregăti atât fizic dar şi tactic. O pregătire completă care să ne dea speranţe că echipa noastră va avea acelaşi traseu ascendent şi din ianuarie, atunci când se va relua campionatul”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii