Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea, pe ultimul loc la Cupa Craiova

Cu doi portari de 16 şi respectiv 15 ani, Ana Maria Micu şi Ana Caraman, HC Dunărea a pierdut primele partide la Cupa Craiova. Deşi Tiron a înscris 9 golui, iar Krnic şi Tătar şi-au trecut în cont câte 7 reuşite fiecare, HC Dunărea a pierdut cu 30-29 meciul cu Danubius Galaţi. Formaţia brăileană a avut multe momente în care a condus pe tabela de marcaj însă junioarele din poartă nu au încă experienţa necesară pentru acest eşalon al handbalului feminin şi gălăţencele s-au impus la un gol, pe finalul amicalului. Sâmbătă, în cel de-al doilea joc, HC Dunărea a pierdut la nouă goluri, 28-37 disputa cu HCM Rm. Vâlcea, principala marcatoare a formaţiei brăilene fiind Timeea Tătar cu 7 reuşite. Duminică, în ultimul meci al turneului s-au întâlnit SCM Craiova şi HC Dunărea, iar oltencele au câştigat cu 39-27. Pentru HC Dunărea au marcat Krnic 8 goluri, Tătar 7, Tiron 5, Obedeanu 3, Orşivschi 3, Preda 1.
Cu trei înfrângeri din tot atâtea partide, formaţia brăileană s-a clasat pe ultimul loc la turneul amical de la Craiova.
În această săptămână, HC Dunărea va legitima un portar de Liga Naţională, numele urmând a fi anunţat după semnarea contractului.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii