Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea, locul al doilea după primul turneu rezervat junioarelor III

* derby-ul cu CSS1 Constanța a decis, la golaveraj, ordinea primelor două clasate * echipa de handbal brăileană a câștigat, la general, meciurile cu CSM Fetești și HC Omer Constanța * cele mai bune marcatoare au fost Bianca Oprișan, Alexia Grigore, Bianca Mototolea, Tania Ulmer

 

Echipa de junioare III de la HC Dunărea, pregătită de profesorul Eugen Jelesneac, a avut evoluții foarte bune la primul turneu de sală din acest nou campionat. La turneul care a avut loc la Constanța au mai participat CSM Fetești, HC Omer Constanța și CSS1 Constanța.

În această ediție de campionat, meciurile la junioare III au trei reprize, a câte 20 de minute fiecare. În prima repriză, o echipă este formată din cinci jucătoare de câmp și un portar, iar în repriza a doua și a treia, pe teren, la o echipă, sunt șase jucătoare de câmp și un portar.

În primul meci, cel cu CSM Fetești, HC Dunărea a câștigat toate cele trei reprize, 16-6, 14-5, 14-5 și s-a impus cu scorul general, 44-16. Principalele marcatoare ale formației brăilene au fost Bianca Mototolea și Tania Ulmer, ambele cu câte 9 goluri marcate și Miriam Ben Attmane, cu 5 goluri.

Formația pregătită de profesorul Eugen Jelesneac a reușit să se impună și în toate reprizele disputate în compania celei de a doua adversare, HC Omer Constanța. HC Dunărea a câștigat cu 9-7 prima repriză, cu 9-5 pe a doua și cu 11-5, pe cea de a treia. Scorul general a fost 29-17 în favoarea formației brăilene. Principalele marcatoare ale echipei HC Dunărea în această partidă au fost Bianca Oprișan și Bianca Mototolea, cu 8 și respectiv 6 reușite.

Meciul pentru primul loc în grupă s-a dat între HC Dunărea și CSS1 Constanța. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 13-13, cea de a doua a fost câștigată cu 12-8 de formația constănțeană iar cea de a treia a revenit grupării brăilene cu 11-10. CSS1 Constanța s-a impus cu scorul general 35-32 și pentru că a înscris 3 goluri mai mult decât formația de la Dunăre, este liderul grupei. Dar are un avantaj mic ce poate fi recuperat de HC Dunărea la competiția următoare.

Turneul al doilea al Campionatului Național de Handbal rezervat junioarelor III va avea loc în luna aprilie.

Clasamentul grupei C: 1. CSS1 Constanța 13,5 puncte, 2. HC Dunărea Brăila 11,5 puncte, 3. HC Omer Constanța 3,5 puncte, 4. CSM Fetești 1,5 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii