Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea, la al doilea eşec consecutiv

• echipa brăileană a pierdut cu 28-24 la Corona Braşov şi, după două etape, se află pe locul al 12-lea în Liga Florilor

 

Formaţia brăileană a suferit cel de-al doilea eşec consecutiv. HC Dunărea a pierdut cu 28-24 la Corona Braşov şi, fără niciun punct, se află pe locul al 12-lea în clasamentul Ligii Florilor. Lipsa de implicare în joc a extremelor a făcut ca majoritatea atacurilor echipei brăilene să se iniţieze pe zona centrală, însă aruncările de la linia de 9 metri ale jucătoarelor pregătite de Aurelian Roşca au lăsat de dorit. Nici jocul cu pivotul nu a avut mai multe şanse de reuşită. iar portarii au avut evoluţii oscilante, Razum a avut 4 intervenţii reuşite, Şerban şi Dobre câte 3.

În aceste condiţii, HC Dunărea a pierdut la patru goluri în faţa unei echipe care a avut destule momente de derută, dar care a avut în Sorina Târcă o jucătoare care a decis soarta meciului.

Jocul a fost echilibrat până în minutul 13, moment al meciului în care tabela a consemnat ultima egalitate, 6-6. Corona a înscris de trei ori şi s-a distanţat la 9-6, Dmitrovic a ratat o aruncare de la 7 metri, iar formaţia braşoveană a marcat prin Laslo pentru 10-6. Timp de 12 minute, HC Dunărea nu a înscris niciun gol dar în schimb Corona avea şapte lungimi avans, 13-6, în minutul 25.

Axinte a spart gheaţa după 12 minute de secetă, iar la faza următoare Corona a obţinut o aruncare de la 7 metri dar Razum a parat mingea aruncată de Buceschi. Formaţia brăileană a reuşit să înscrie trei goluri la rând. Două dintre aceste reuşite au fost semnate, într-un interval de doar 20 de secunde, de Aneta Udriştoiu. Handbalistele de la Dunăre au avut o altă atitudine pe final de repriză astfel că după primele 30 de minute Corona mai avea doar trei goluri avans, 15-12.

După pauză jucătoarele Coronei Braşov a avut momente în care au părut lipsite de luciditate, de care a profitat HC Dunărea, astfel că în minutul 39 echipa gazdă mai avea doar un singur gol avans, 17-16. Aceeaşi diferenţă de scor fiind consemnată pe tabelă şi în minutul 44, 19-18 pentru Corona.

Momentul psihologic al meciului s-a petrecut în minutul 45. Ciuciulete a marcat pentru 20-18 apoi au urmat două ratări monumentale ale formaţiei brăilene. Czeczi şi Axinte nu au reuşit să înscrie de pe semicerc, iar Târcă a marcat imediat pentru 21-18. Laslo a refăcut diferenţa de patru goluri iar acest declaj s-a consemnat pe tabelă şi la finalul partidei, 28-24.

 

Pentru HC Dunărea au marcat: Elena Dache 6 goluri, Marina Dmitrovic 6,  Aneta Udriştioiu 4, Bianca Tiron 4, Alina Czezi 2, Nicoleta Safta 1, Diana Axinte 1, iar pentru Corona au înscris: Tîrcă 7 goluri, Laslo 6, Buceschi 4, Ciuciulete 4, Chiricuţă 4, Bucur 3. 

Au mai jucat: Elena Șerban – 3 intervenţii, Marina Razum -4 intervenţii, Gabriela Dobre – 3 intervenţii, Natasha Krnic, Mirabela Coteţ şi Cătălina Preda.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii