Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă, sâmbătă, la SCM Gloria Buzău

• conducerea clubului brăilean doreşte să încheie actuala stagiune cu un rezultat pozitiv

 

Sâmbătă, de la ora 17.30, în etapa a 26-a, ultima a returului Ligii Florilor, HC Dunărea, locul al 9-lea, va juca de la ora 17.30, în Sala Iamandi, în compania unei vecine de clasament, SCM Gloria Buzău, formaţia aflată cu o poziţie mai sus. Diferenţa dintre cele două combatante este de doar un punct în favoarea buzoiencelor, atfel că în cazul în care gruparea brăileană se va impune, ea va termina campionatul pe locul al 8-lea.

Antrenorul Aurelian Roşca are întreg lotul la dispoziţie, obiectivul este deja realizat, astfel că jucătoarele de la HC Dunărea vor aborda liniştite acest ultim meci din ediţia de campionat 2018-2019.

“Ambele echipe au scăpat de emoţiile barajului, dar rivalitatea sportivă dintre cele două oraşe face ca acest meci să fie unul de o importanţă deosebită. Conducerea clubului HC Dunărea doreşte ca echipa brăileană să încheie campionatul cu un rezultat pozitiv, mulţumindu-i în acest mod şi pe inimoşii suporteri brăileni”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.

Partida dintre SCM Gloria Buzău şi HC Dunărea va fi arbitrată de Octavian Finaţă şi Ştefan Hendrea.
Categorie articol: 

Comentarii