Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă, sâmbătă, la HC Zalău

• partida se va desfăşura în sala Gheorghe Tadici, de la ora 11.00 • astăzi, HC Dunărea 2 va evolua la penultima clasată, Naţional Braşov

 

Sâmbătă, în etapa a 10-a a Ligii Florilor, HC Dunărea va evolua în deplasare, la HC Zalău. Un meci între două vecine de clasament. Formaţia gazdă are 12 puncte şi ocupă locul al 9-lea, iar gruparea brăileană, cu 15 puncte, se află o poziţie mai sus. Însă pentru trupa pregătită de Aurelian Roşca este un joc dificil, pentru că pe teren propriu Zalăul lui Tadici nu prea pierde puncte.

HC Dunărea vine după un joc slab pe teren propriu, pe care de altel l-a şi pierdut în faţa celor de la Gloria Bistriţa şi, ca să-şi spele ruşinea, handbalistele brăilene ar trebui să recupereze punctele pierdute.

Partida HC Zalău - HC Dunărea este arbitrată de reşiţenii Dorel Gurbină şi Emilian Stanciu.

Două jocuri din această rundă s-au disputat deja la mijlocul săptămânii.

Măgura Cisnădie s-a impus cu 28-23 în deplasare la Rapid Bucureşti, iar partida Corona Braşov - CSM Bucureşti s-a încheiat la egalitate, 30-30.

În altă ordine de idei, astăzi, 8 noiembrie, de la ora 13.00, în cadrul etapei a 8-a a Diviziei A la handbal feminin, HC Dunărea 2 Brăila, locul al 3-lea, va evolua la Naţional Braşov, formaţie aflată pe poziţia a 5-a, penultima din Seria A.

Cu o victorie în această partidă, HC Dunărea 2 poate urca pe locul al doilea în clasamentul grupei, asta ţinând cont de faptul echipa care se află în acest moment pe poziţia a 2-a, Ştiinţa Bacău va pierde cu siguranţă meciul de pe teren propriu cu liderul grupei, CSM Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii