Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă o dublă partidă amicală cu CSM Bucureşti

Sâmbătă, de la ora 10.30 şi duminică, de la aceeaşi oră, HC Dunărea va susţine în sala de jocuri a LPS-ului două meciuri amicale în compania echipei CSM Bucureşti, formaţie sponsorizată de primăria capitalei.

CSM-ul şi-a asigurat în această vară serviciile unui antrenor cu nume, Vasile Mărgulescu, iar cel care a câştigat cu Rapid City Cup în 2000 a adus cu el nu mai puţin de 11 jucătoare, obiectivul formaţiei bucureştene fiind promovarea în Liga Naţională.

HC Dunărea va evolua pentru prima dată pe teren propriu în această perioadă a pregătirilor, după ce, în ultimele săptămâni a câştigat două turnee amicale, la Baia Mare şi Buzău.

Cristian Preda va avea la dispoziţie acelaşi lot de jucătoare pe care l-a rulat şi la Buzău şi anume, Dana Goldic, Gabriela Vasile, Ada Moldovan, Irina Tomuleanu, Irina Radovici, Katalin Jenofi, Manuela Rădulescu, Adina Mitrea, Liliana Crăciun şi Nicoleta Eşeanu.

Nu s-au alăturat încă lotului handbalistele de la naţionala de tineret pentru că tricolorele mici mai au de disputat două partide de clasament la Campionatul European, meciuri contând pentru unul dintre locurile 13-16.
Categorie articol: 

Comentarii