Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă, duminică, la Măgura Cisnădie

• meciul programat în etapa a 4-a a Ligii Florilor începe la ora 18.00 şi este transmis în direct pe pagina de Facebook: HC Dunărea Brăila oficial • HC Dunărea 2 va evolua astăzi, de la ora 12.00, la Ştiinţa Bacău • tot duminică, echipa de junioare III a clubului brăilean va juca la CSS 1 Constanţa

 

Toate cele trei echipe ale clubului HC Dunărea înscrise în competiţiile naţionale evoluează în deplasare, în acest weekend.

Într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii Florilor, formaţia de senioare joacă duminică, de la ora 18.00, la Măgura Cisnădie, echipă care are în componenţă două handbaliste care au evoluat mai multe sezoane la Brăila, Ada Moldovan şi Elena Voicu.

Înaintea acestei runde, cu 4 puncte, Măgura Cisnădie se află pe locul al 7-lea, iar HC Dunărea ocupă poziţia a 10-a.

În etapa intermediară, joi, Măgura Cisnădie a fost învinsă în deplasare cu 27-17 de SCM Rm. Vâlcea, iar HC Dunărea a câştigat, cu 34-21, partida de pe teren propriu cu CSM Slatina. Se anunţă o partidă “incendiară” între o echipă gazdă dornică de a se reabilita în faţa propriilor suporteri şi una care are moralul bun după succesul de pe teren propriu, HC Dunărea Brăila, care merge la Cisnădie cu dorinţa de a scoate un rezultat pozitiv.

Partida Măgura Cisnădie – HC Dunărea se dispută duminică, 15 septembrie, de la ora 18.00 şi este trasnsmisă în direct pe pagina de facebook: HC Dunarea Braila oficial. Jocul este arbitrat de Marian Drăghici şi Ionuţ Dragut din Adjud.

Tot duminică, dar de la ora 12.00, în etapa a 2-a a Campionatului Naţional rezervat junioarelor III, HC Dunărea, locul al 2-lea, va evolua în deplasare la CSS 1 Constanţa, formaţie aflată pe poziţia a 5-a. Ambele au câte 2 puncte locurile din clasament fiind stabilite după criteriul golaverajului.

Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 12.00, în etapa a 2-a a Diviziei A, HC Dunărea 2, locul al 2-lea va juca în deplasare la Ştiinţa Bacău, formaţie aflată pe poziţia a 3-a.

 

Programul meciurilor din etapa a 4-a a Ligii Florilor:

Sâmbătă, 14 septembrie: Corona Braşov - CSM Slatina

Duminică, 15 septembrie: Măgura Cisnădie - HC Dunărea Brăila               

Duminică, 15 septembrie: CSU Cluj-Napoca - SCM Râmnicu Vâlcea         

Sâmbătă, 14 septembrie: CSM Bucureşti - AHCM Slobozia               

Sâmbătă, 14 septembrie: SCM Craiova - Minaur Baia Mare    

Sâmbătă, 14 septembrie: Rapid Bucureşti - SCM Gloria Buzău                   

Sâmbătă, 14 septembrie: Gloria Bistriţa-Năsăud - HC Zalău   

 

Programul meciurilor din etapa a 2-a a Diviziei A:

Naţional Braşov - HCF Piatra Neamţ    

CSM Roman - CSM Galaţi

Ştiinţa Bacău - HC Dunărea Brăila 2

 

 
Categorie articol: 

Comentarii