Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă, astăzi, un amical la CSM Galaţi

• au revenit în lot Aneta Udriştoiu şi Tamires • primul meci oficial, cel cu SCM Craiova, este programat pe 12 octombrie, la Brăila

 

De la reunirea lotului, jucătoarele de la HC Dunărea au efectuat câte două antrenamente pe zi. Sâmbăta trecută, echipa brăileană s-a antrenat împreună cu CSM Galaţi. A avut loc un test de verificare dar nu s-a ţinut cont de timpul de joc şi nici de scor.

Astăzi, de la ora 15.00, HC Dunărea va juca un amical în deplasare, la CSM Galaţi, la care vor fi prezente şi cele două handbaliste care au fost la loturile naţionale, Aneta Udriştoiu şi Tamires Morena. Pentru amicalul de astăzi, tot lotul este valid, cu excepţia interului Bianca Tiron, aflată în recuperare după accidentarea suferită la lotul naţional.

Toate aceste pregătiri se defăşoară în vederea seriei de trei meciuri extrem de dificile pe care HC Dunărea le va disputa începând cu sâmbăta viitoare.

Pe 12 octombrie, de la ora 11.00, echipa pregătită de Aurelian Roşca va evolua în Polivalentă în compania formaţiei SCM Craiova, meci televizat de TVR1, iar pe 15 octombrie HC Dunărea va juca pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti şi această partidă urmând a fi televizată. În următoarea etapă, HC Dunărea va evolua tot în deplasare, la Rapid Bucureşti.

“Suntem încrezători că şi după aceste trei jocuri HC Dunărea se va afla pe un loc fruntaş în Liga Florilor”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii