Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă astăzi primul meci din 2018 în fața propriilor suporteri

* adversara handbalistelor brăilene este campioana en titre, CSM București * meciul începe la ora 17.30

 

 

 

Formația brăileană are o adversară de top european în primul meci din 2018 pe teren propriu, CSM București, campioana en titre a României și câștigătoare a Ligii Campionilor. O formație cu jucătoare care evoluează în naționalele țărilor de proveniență, dar care o are în componență și pe cea mai bună handbalistă de pe continent, Cristina Neagu.

Va fi un joc dificil pentru HC Dunărea însă având, ca de obicei, sprijinul publicului spectator, formația brăileană va încerca să se ridice la înălțimea adversarei.

Gruparea de la Dunăre a început foarte bine anul 2018, cu o victorie la Corona Brașov, iar succesul de sub Tâmpa nu a fost unul întâmplător. S-a văzut clar, pentru că meciul a fost televizat, că jucătoarele care au evoluat pentru HC Dunărea au fost foarte bine pregătite fizic și tactic. Corona a avut mai multe soluții pentru linia de la 9 metri dar, cu toate acestea, Florentin Pera a găsit scenariul tactic să câștige acest joc. La Brașov handbalistele de la Dunăre au respectat planul tactic, au luptat cu îndârjire și au câștigat meritat partida.

Lucrurile stau cu totul altfel în cazul adversarei de astăzi, pentru că CSM București este o multinațională coordonată de vedeta Europei, Cristina Neagu. Este greu să câștigi în fața bucureștencelor, însă HC Dunărea poate să termine cu fruntea sus un meci cu CSM-ul, formația care conduce autoritar în clasament și în acest sezon competițional.

Partida dintre HC Dunărea și CSM București va fi condusă de arbitrele internaționale Cristina Năstase (București) și Simona Stancu (Buzău).

Prețul biletelor este de 10 lei, acestea urmând să se vândă doar în ziua meciului. 
Categorie articol: 

Comentarii