Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă astăzi în Polivalentă cu Gloria Buzău

• victoria reprezintă unicul obiectiv al echipei antrenate de Aurelian Roşca • meciul din etapa a 11-a a Ligii Florilor începe la ora 18.00 şi va fi arbitrat de clujenii Sebastian Mârza şi Cristian Nedelea

 

În această după-amiază, de la ora 18.00, HC Dunărea va evolua în Polivalentă în compania Gloriei Buzău, partida contând pentru etapa a 11-a a Ligii Florilor. Înaintea acestei runde, formaţia brăileană are 15 puncte şi ocupă locul al 8-lea, în timp ce adversara sa, cu 21 de puncte se află pe locul al 3-lea. Un meci dificil pentru echipa pregătită de Aurelian Roşca, însă după două înfrângeri consecutive handbalistele brăilene sunt obligate să câştige acest meci pentru a-şi păstra şansele de a realiza obiectivul, calificarea în cupele europene.

Este ultima etapă din turul Ligii Florilor care se mai dispută în acest an şi ultima impresie contează foarte mult. O victorie poate să-i asigure grupării handbalistice brăilene un salt de unu-două locuri în clasament.

Jocul de astăzi din Polivalentă va fi arbitrat de clujenii Sebastian Mârza şi Cristian Nedelea.

“Ne aşteaptă un meci greu cu Gloria Buzău, însă după cele două înfrângeri consecutive echipa noastră trebuie să se mobilizeze şi să câştige această partidă. Clubul a asigurat toate condiţiile propice unei pregătiri adecvate, salariile sunt la zi, iar jucătoarele trebuie să depăşească acest moment dificil. Echipa are valoare, are un antrenor care a dovedit că poate pregăti la victorie meciurile importante din campionat, aşa că trebuie să câştigăm acest joc. Suntem convinşi că publicul acordă în continuare credit echipei şi va fi alături de aceasta în partida cu Gloria Buzău”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea Brăila.

Partida HC Dunărea Brăila - Gloria Buzău va fi transmisă în direct pe pagina de facebook: HC Dunarea Braila oficial.

 

Etapa a 11-a programează meciurile:

AHCM Slobozia - Corona Braşov           

SCM Râmnicu Vâlcea - Minaur Baia Mare              

HC Dunărea Brăila - SCM Gloria Buzău                   

CSM Slatina - HC Zalău                

CSU Cluj-Napoca - Rapid Bucureşti      

CSM Bucureşti - SCM Craiova      
Categorie articol: 

Comentarii