Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă, astăzi, în Polivalentă, cu CSU Cluj-Napoca

• partida contând pentru etapa a 23-a a Ligii Florilor începe la ora 18.00

 

Astăzi, de la ora 18.00, HC Dunărea, locul al 11-lea, joacă în Sala Polivalentă cu CSU Cluj-Napoca, locul al 12-lea, un meci foarte important pentru trupa pregătită de Aurelian Roşca. Formaţia brăileană este obligată să câştige acest joc pentru a mai face un pas important în evitarea barajului de menţinere în Liga Florilor.

În tabăra brăileană nu sunt probleme de lot, chiar şi accidentatele Munteanu, Druţu şi Shutska antrenându-se normal în această săptămână.

“Avem de înfruntat o echipă care este în revenire de formă şi care se va lupta pentru un rezultat pozitiv la Brăila. Însă formaţia noastră va aborda acest prim meci important cu tot lotul, atmosfera este foarte bună şi jucăm numai la victorie. Aşteptăm cât mai mulţi brăileni în Polivalentă, pentru că aportul publicului a fost întotdeuna unul important, care a condus formaţia noastră spre victorie”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele HC Dunărea.

Meciul este arbitrat de Marius Ghiorghişor din Bucureşti şi Marian State din Buzău.

În tur, pe 15 noiembrie 2018, CSU Cluj-Napoca a câştigat la un singur gol, 26-25, partida disputată pe teren propriu cu HC Dunărea, după ce la pauză scorul a fost egal, 12-12.

 

Programul meciurilor din etapa a 23-a:

HC Zalău - SCM Gloria Buzău

CSM Bucureşti - Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud        

Minaur Baia Mare - SCM Craiova

CSM Galaţi - CSM Slatina            

SCM Rm Vâlcea - Măgura Cisnădie      

HC Dunărea Brăila - CSU Cluj-Napoca
Categorie articol: 

Comentarii