Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă astăzi în deplasare, la CSM Slatina

• Cuza Sport va evolua duminică, de la 11.00, în Polivalentă, cu Municipal Mediaş

 

În condiţiile în care etapa a 23-a a Ligii a II-a şi prima rundă a retrurului Ligii a III-a au fost amânate din cauza vremii potrivnice competiţiilor în aer liber, atenţia iubitorilor de sport din Brăila se va îndrepta către HC Dunărea şi Cuza Sport.

Handbalistele pregătite de Florentin Pera vor evolua astăzi, 3 martie, la CSM Slatina, meciul contând pentru etapa a 19-a a returului Ligii Florilor.

Ambele echipe vin după succese importante, CSM Slatina a câştigat la patru goluri diferenţă, 20-16, partida cu echipa de pe locul al treilea, HCM Rm. Vâlcea, iar formaţia brăileană s-a impus la un gol, 27-26, în faţa CSM-ului din Roman, astfel că se anunţă o partidă viu disputată. HC Dunărea a plecat spre Slatina cu dorinţa a recupera punctele pierdute în tur, când a remizat, 20-20, principalele marcatoare ale formaţiei brăilene în acel meci fiind Diana Axinte şi Dzyiana Ilyna, cu 6 şi respectiv 5 goluri marcate.

Duminica, 4 martie, la ora 11:00, în Sala Polivalentă se va da startul partidei de baschet masculin dintre Cuza Sport, locul al cincilea, şi Municipal Mediaş, formaţie aflată pe ultimul loc, la turneul semifinal al Ligii I. Formaţia brăileană pregătită de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici trebuia să mai dispute în această săptămână şi restanţa cu CSO Voluntari însă, miercuri, brăilenii nu au putut face deplasarea la Bucureşti din cauza vremii capricioase.

Cuza Sport pleacă cu prima şansă la victorie în partida de duminică.

Ne dorim o sală plină, să avem cât mai mulţi susţinători alături de noi, <Piraţii> Cuza Sport, pentru a ne îndeplini visul şi obiectivul pentru acest sezon, numit promovare”, este mesajul conducerii clubului de baschet brăilean către iubitorii de sport din Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii