Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea II participă la primul turneu din campionatul Diviziei A

* competiția are loc în perioada 3-5 decembrie, la Sf. Gheorghe * echipa brăileană din care fac parte Tiron, Udriștoiu și Axinte a jucat joi de la ora 18.10 cu CSM Corona Brașov * sâmbătă, de la 09.30, HC Dunărea o va întâlni pe CSM Roman

 

În perioada 3-5 decembrie, la Sf. Gheorghe se desfășoară primul turneu de handbal feminin din Seria A, a Diviziei A, din care mai fac parte echipele CSM Corona Brașov, CSM Roman, CSU Bacău și HCF Piatra Neamț. CSU Targoviște nu mai face parte din această grupă.

Lotul echipei brăilene, format din 15 jucătoare, se află la Sf. Gheorghe încă de miercuri, pentru că în după-amiaza acelei zile a avut loc ședința tehnică.

Ca o surpriză, din lotul echipei HC Dunărea fac parte Bianca Tiron, Aneta Udriștoiu și Diana Axinte. Nu lipsesc nici jucătoarele care deja au debutat în Liga Florilor, Ștefania Epureanu și Ioana Bălăceanu.

Pentru că antrenorul Cristian Preda are probleme de sănătate, echipa brăileană este însoțită de un tehnician la fel de tânăr, care activează și la grupa de copii și juniori a clubului de handbal brăilean, Bogdan Harabagiu, soțul handbalistei Bianca Tiron.

Aseară, de la ora 18.10, HC Dunărea a jucat cu CSM Corona Brașov, astăzi echipa brăileană stă, pentru că trebuia să o întâlnească pe CSU Targoviște. HC Dunărea va mai disputa un meci sâmbătă, de la ora 09.30, în compania echipei CSM Roman.

În altă ordine de idei, începând de luni, 30 noiembrie, s-a reunit lotul echipei de senioare HC Dunărea. Jucătoarele sunt acum în perioada de readaptare la efort, iar antrenamentele au loc în Sala Polivalentă.

Tot în această săptămână, handbalistele pregătite de Neven Hrupec au avut în planul de pregătire și câteva teste fizice, pe care jucătoarele le-au dat deja.

Până la reluarea campionatului Ligii Florilor, conducerea clubului brăilean are în vedere și efectuarea unui stagiu de pregătire montan.

 
Categorie articol: 

Comentarii