Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea face ultimele retuşuri pentru turneul de la Brăila

În aceste zile, jucătoarele de la HC Dunărea fac ultimele retuşuri în vederea turneului amical ce se va derula vineri şi sâmbătă în Sala Polivalentă şi la care vor participa patru grupări din Liga Naţională.
Va fi un alt bun prilej pentru antrenorul Ioan Băban de a exersa mai multe sisteme de apărare, dar şi câteva scheme pentru fazele de atac.
"Înainte componentele lotului se cunoşteau foarte bine între ele, se simţeau practic în teren, acum suntem la un nou început de drum. Până la finalul pregătirilor, prin cât mai multe partide de verificare vrem să îmbunătăţim relaţiile interumane cât şi cele de joc, iar eu sper ca încă de la acest turneu să vedem un progres. Avem şi publicul de partea noastră, cred că va fi o atmosferă incendiară în sală, deşi vor fi doar meciuri amicale", a declarat Ioan Băban.

HC Dunărea va juca în 2011 doar cu CSM Ploieşti şi HCM Roman

Dintre echipele de handbal care vin la turneul de la Brăila, doar două îi vor fi adversare formaţiei HC Dunărea în partidele oficiale în primele opt etape ale turului, pentru că la mijlocul lunii noiembrie campionatul se întrerupe şi se reia anul viitor.
Echipa antrenată de profesorul Ioan Băban va juca în runda a 4-a, pe teren propriu cu CSM Ploieşti, urmând ca trei etape mai târziu, HC Dunărea să se deplaseze la Roman. Partida din campionat cu CSM Bacău, din etapa a 12-a a turului, se va disputa pe 25 ianuarie 2012, deoarece după etapa a 8-a, mai precis în perioada 12 noiembrie 2011 - 14 ianuarie 2012, campionatul intern se întrerupe pentru a da posibilitatea echipei naţionale să se pregătească şi să participe la Campionatul Mondial din Brazilia.

Programul turneului:
Vineri
Ora 10.00 HCM Roman - CSM Ploieşti
Ora 12.00 HC Dunărea - CSM Bacău 2010
Ora 17.00 HCM Roman - CSM Bacău 2010
Ora 19.00 HC Dunărea - CSM Ploieşti
Sâmbătă
Ora 10.00 CSM Bacău 2010 - CSM Ploieşti
Ora 12.00 HC Dunărea - HCM Roman
Categorie articol: 

Comentarii