Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea este primul lider al Ligii Florilor, ediția 2020-2021

* Victorie cu 28-15 din partida cu Activ Ploiești * Kanaval și Dache au fost principalele marcatoare ale echipei de la Dunăre

 

Conform așteptărilor, partida dintre HC Dunărea și nou promovata Activ Ploiești, formație care a avut pe raportul de arbitraj doar opt jucătoare, restul fiind testate pozitiv la Covid-19, nu a avut istoric. Kanaval și Dache au marcat pentru formația brăileană, Leuștean și Beșleagă au restabilit egalitatea, 2-2, în minutul 7, însă, din acel moment, echipa pregătită de croatul Neven Hrupec a dictat ritmul jocului. Kanaval a înscris de două ori și la mijlocul primei reprize HC Dunărea avea patru goluri avantaj, 7-3. Formația brăileană a reușit apoi o serie de cinci goluri și în minutul 24 conducea cu 12-4. Pe final de repriză, Kanaval a mai reușit o “dublă” și echipa de la Dunăre avea 10 goluri avans, 15-5, în minutul 29. State a înscris ultimul gol al primei reprize astfel că la pauză a fost 15-6 pentru formația brăileană.

Cu toate că handbalistele echipei brăilene s-au relaxat în partea a doua și au permis ploieștencelor să se apropie la șase goluri, 18-12, repriza a doua a fost de asemenea la discreția echipei pregătite de Neven Hrupec. HC Dunărea a căștigat partida la o diferență de 13 goluri, 28-15 și este primul lider al Ligii Florilor, ediția 2020-2021.

Portarii Șerban și Nenezic au evoluat căte o repriză, iar Premovic și Bălăceanu au fost singurele jucătoare care nu au înscris în acest meci.

Pentru HC Dunărea au marcat: Kanaval 7 goluri, Dache 6, Tiron 3, Safta 2, Epureanu 2, Milic 2, Coteț 2, Dmitrovic 2, Udriștioiu 1, Preda 1.
Categorie articol: 

Comentarii