Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea decolează astăzi, la ora 10.00, spre Krasnodar

* sâmbătă, handbalistele au programat antrenamentul oficial * partida Kuban Krasnodar – HC Dunărea, din grupa D, a EHF European League, se va disputa duminică, de la ora 13.00

 

În această dimineață, în jurul orei 10.00, HC Dunărea decolează spre Krasnodar, o deplasare foarte lungă în care lotul grupării handbalistice brăilene trebuie să facă două escale. Astfel, că după 13 ore, lotul echipei brăilene va ajunge la Krasnodar, Rusia. Sâmbătă, antrenorul Neven Hrupec va conduce un antrenament în sala în care va avea loc meciul oficial.

Partida dintre Kuban Krasnodar – HC Dunărea Brăila, din etapa a doua a partidelor din grupa D a EHF European League, va avea loc duminică, de la ora 13.00.

În această ediție a EHF European League, formația brăileană a avut prestații foarte bune, fiind chiar echipa care a produs marile surprize. În calificări, HC Dunărea a eliminat două formații din țări cu mare tradiție în handbalul feminin, Tertnes Bergen din Norvegia și apoi pe tripla câștigătoare a Ligii Campionilor, Viborg HKC.

Echipa braileană a continuat seria evoluțiilor notabile din Europa.

Trecând la un alt nivel, cel al grupelor EHF European League, formația brăileană a evoluat la fel de bine și a câștigat cu 29-27 partida cu Fleury Loiret Handball, echipă aflată pe locul al 5-lea în campionatul Franței. Și, din acest moment, HC Dunărea se poate gândi la ocuparea unuia dintre primele două locuri în grupa D.

Acum urmează prima deplasare, cea de la Kuban Krasnodar, o formație care activează în Superliga Rusă, care în sezonul 2019-2020 s-a clasat pe locul al 6-lea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii