Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea continuă pregătirile pentru campionatul următor

• şedinţele de pregătire se fac în aer liber, cu respectarea tuturor regulilor impuse de pandemia de coronavirus • pentru a începe campionatul Ligii Florilor, echipele au nevoie de cel puţin 3 săptămâni de pregătire specifică şi meciuri amicale, este de părere Alexandru Dedu, preşedintele FRH

 

Cu toate că echipele de handbal din Liga Naţională sunt în pregătiri, startul sezonului competiţional 2020-2021 nu se ştie când se va da. Deocamdată cluburile fac doar antrenamentele care sunt admise de protocolul medical impus de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Sportului. Nu sunt permise partidele amicale şi din acest motiv, Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal a spus în urmă cu câteva zile că Liga Florilor nu poate începe mai devreme de trei săptămâni.

În acest moment HC Dunărea face două antrenamente pe zi, în aer liber, respectând toate regulile impuse de autorităţi.

“Preşedintele George Caranica a fost prezent la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Handbal, care a avut loc în aer liber la Izvorani. Cu acel prilej, preşedintele FRH Alexandru Dedu a spus că se aşteaptă data de 17 august pentru a vedea dacă situaţia cu pandemia de coronavirus va permite să se reia activitatea handbalistică în săli. Dacă se va primi un răspuns afirmativ, echipele vor avea nevoie de 10 zile ca să facă antrenamente specifice, cu tot lotul. Dar va fi nevoie ca fiecare dintre ele să susţină şi meciuri de verificare. Cam de 3 săptămâni ar avea nevoie echipele din Liga Florilor ca să poată începe noul sezon competiţional. Antrenamentele la HC Dunărea se fac în aer liber cu respectarea tuturor regililor impuse de autorităţI”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii