Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea, cea mai iubită echipă de către băileni

• echipa din Liga Florilor şi-a prezentat lotul pe Esplanada Dunării cu prilejul Zilelor Brăilei • în jur 3500 de spectatori au asistat la acest eveniment şi le-au aplaudat pe handbaliste • HC Dunărea a încheiat săptămâna cu un amical cu Dacia Mioveni • echipa brăileană s-a impus la o diferenţă de 17 goluri, 40-23

 

De departe, HC Dunărea rămâne cea mai iubită echipă de către băileni, iar acest lucru s-a văzut pe 15 august, când în jur 3.500 de spectatori au asistat la prezentarea lotului pe care va miza formaţia brăileană în sezonul 2019-2010. Un eveniment foarte bine organizat pe scena de la Esplanada Dunării de clubul de handbal cu prilejul Zilelor Brăilei, iar atmosfera a fost una entuziasmantă. Pe scenă, handbalistele singurului club sportiv brăilean care activează în primul eşalon al României au urcat împreună cu jucătoare de la echipele juvenile, cele care pot reprezenta în curând soluţii pentru formaţia de senioare HC Dunărea.

Toate componentele lotului, staff-ul tehnic şi de conducere, au primit aplauze minute în şir de la brăilenii care au ţinut să participe la acest eveniment sportiv. Pe scenă au urcat jucătoarele care au dus greul în sezonul precedent, în frunte cu “căpitanul de echipă” Gabriela Dobre şi anume, Alina Czeczi,  Diana Axinte, Cătălina Preda, Elena Dache, Nicoleta Safta, Marina Razum, Natasha Krnic, Carmina Manea, noile achiziţii, Elena Şerban, Aneta Udriştioiu, Bojana Milic, Bianca Tiron, Marina Dmitrovic, Tamires Morena, Ioana Bălăceanu şi nu în ultimul rând handbalistele crescute la LPS Brăila care acum fac parte din lotul echipei de senioare, Alexandra Perianu,  Iasmina Ichim, Ştefania Epureanu, Mirabela Coteţ, Diana Gaşpar.

 

Săptămâna trecută, HC Dunărea a disputat jocuri amicale, cu AHCM Slobozia şi cu Dacia Mioveni din Divizia A.

Partida cu AHCM Slobozia a avut loc miercurea trecută şi s-a încheiat cu victoria la două goluri, 29-27, a echipei brăilene, însă trebuie menţionat faptul că în acel joc antrenorul Aurelian Roşca a încercat mai multe soluţii pentru fazele de atac, respectiv apărare, iar din acest motiv scorul final nu a reliefat realitatea din teren.

Vinerea trecută, HC Dunărea s-a impus categoric, la o diferenţă de 17 goluri, 40-23, după ce la pauză acondus cu 19-12, în amicalul cu Dacia Mioveni.

După cum o arată şi scorul, partida a fost controlată cap coadă de echipa pregătită de Aurelian Roşca, iar pe lista marcatoarelor şi-au trecut numele, cu excepţia Natashei Krnic şi a portarilor, toate celelalte jucătoare. Au fost menajate, deoarece au acuzat probleme medicale Axinte şi Preda.

În partida cu Dacia Mioveni, pentru HC Dunărea au marcat Czeczi 5 goluri, Dmitrovic 4, Ichim 4, Tamires 4, Tiron 4, Dache 4, Cote 3, Udriştioiu 3, Safta 3, Manea 2, Milic 2.

Sâmbăta trecută, cele două echipe, HC Dunărea şi Dacia Mioveni au mai susţinut un test, fără arbitri şi spectatori, unul în care nu s-a mai

ţinut scorul.
Categorie articol: 

Comentarii