Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea a câştigat la scor, 33-25, partida cu CSU Cluj-Napoca

* la pauză, formaţia brăileană a condus cu 17-13 * MVP-ul meciului a fost Alina Vătu, care a marcat 13 goluri 

 

HC Dunărea a obţinut o victorie la scor, 33-25,  în această seară,  în partida cu CSU Cluj-Napoca, partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii Florilor. Un meci controlat cap coadă de formaţia gazdă, MVP-ul partidei fiind Alina Vătu, care a marcat 13 goluri  în acest joc.

Formaţia brăileană a avut o evoluţie în creştere în prima repriză. Petruş a deschis scorul dar Elena Dache a egalat şi tot ea a marcat pentru 3-1 în minutul 3. Timp de şapte minute, HC Dunărea a avut două goluri avans pe tabela de marcaj, iar  în minutul 12, după o aruncare de la 7 metri transformată de Alina Vătu, echipa brăileană a condus pentru prima dată la trei goluri, 9-6. Echipa pregătită de Aurelian Roşca s-a distanţat la patru lungimi, 15-11, după reuşita Alinei Vătu din minutul 24. Axinte a  înscris pentru 16-12  în minutul 25, Lazăr a redus din diferenţă la faza imediat următoare dar tot Axinte a marcat  în minutul 30 şi a stabilit scorul pauzei, 17-13, pentru HC Dunărea.

Repriza a doua a fost la discreţia echipei gazdă. Cu o apărare foarte bună şi cu o Alina Vătu de neoprit  în faza de atac, HC Dunărea s-a desprins la şase goluri, 23-17,  în minutul 41 după reuşita golgeterei Vătu, iar cu trei minute  înainte de finalul partidei avea chiar opt lungimi avans faţă de adversara sa: 31-23, pentru HC Dunărea  în mintul 57.

Tot la opt goluri, 33-25, s-a impus meritat formaţia pregătită de Aurelian Roşca  în partida cu CSU Cluj-Napoca.

Pentru HC Dunărea au marcat Alina Vătu 13 goluri, Nicoleta Safta 6, Elena Dache 5, Diana Axinte 5, Diana Munteanu 1, Nataşa Krnic 1, Elena Manea 1, Nicoleta Tudor 1, iar pentru CSU Cluj-Napoca au marcat Senocico 10 goluri, Lazăr 7, Dindiligan 3, Petruş 3, Vasiliu 1, Boian 1.
Categorie articol: 

Comentarii