Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea a câştigat "Cupa CSM Ploieşti"

La finalul săptămânii trecute, HC Dunărea a participat la "Cupa CSM Ploieşti", ultimul turneu de verificare a elevelor profesorului Ioan Băban înaintea startului campionatului, programat pe 3 septembrie.
La această competeţie brăilencele au obţinut două victorii şi au pierdut ultimul meci, cel cu HCM Minaur Baia Mare, pentru că antrenorul brăilean a folosit în acest joc numai handbalistele tinere.
HC Dunărea a avut o evoluţie foarte bună în primul meci şi a câştigat la scor, 37-29, partida cu campioana Turciei, Uskudar BSK Istanbul, principalele marcatoare ale formaţiei de la Dunăre fiind Adespii cu 10 goluri, Brot şi Goran, cu câte 8 reuşite fiecare.
În partida a doua de la acest turneu brăilencele au avut-o ca adversară pe CSM Ploieşti şi au obţinut al doilea succes categoric, 33-27, golgeterele învingătoarelor fiind Lobach şi Adespii cu 10 şi respective 7 reuşite.
Pentru ultimul meci al turneului, profesorul Ioan Băban a mizat pe jucătoarele care au evoluat mai puţin în această perioadă şi HC Dunărea a pierdut 25-31 disputa cu HCM Minaur Baia Mare, dar a câştigat cea de-a doua ediţie a acestei competiţii.
Antrenorul echipei brăilene le-a avut în lot pentru acest ultim turneu de verificare şi pe cele două titulare ale lotului de tineret, Gabriela Perianu şi Andreea Bărbos, şi ambele s-au numărat printre marcatoare la această competiţie.
Categorie articol: 

Comentarii