Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea a câştigat cu 26-22 partida cu Rapid Bucureşti

• o victorie mult mai clară decât o arată scorul final

 

Fără două titulare, Ilyina şi Shteriova, ambele accidentate, HC Dunărea s-a impus fără proleme, pe teren propriu, 26-22, în partida din etapa a 22-a a Ligii Florilor, cu ultima clasată, Rapid Bucureşti. Partida a fost echilibrată doar în primele 15 minute, iar acest lucru a fost posibil din cauza gafelor din atac ale echipei brăilene, nicidecum a uniei replici consistente ale formaţiei bucureştene.

Alina Vătu a marcat primul gol al meciului, apoi echipa gazdă s-a jucat cu ocaziile şi le-a permis rapidistelor să conducă cu 3-1, în minutul 7. HC Dunărea a marcat apoi de trei ori la rând şi a întors rezultatul în favoarea sa, 4-3. Rapidul a egalat din nou, 4-4, după un gol înscris de Cruceanu. A fost ultima dată când echipa vizitatoare a reuşit să egaleze în acest joc. După reuşita Cristinei Gheorghe HC Dunărea a condus cu 10-7 în minutul 20, iar în minutul 24 cu 12-8, iar acest decalaj de patru goluri, 15-11, s-a consemnat şi la finalul primei reprize.  

Formaţia de la Dunăre a avut şi cinci goluri avans, 16-11, însă rapidistele au mai avut o tresărire de orgoliu şI s-au apropiat la două lungimi, 20-18, în minutul 44. Shutska şi Preda au refăcut diferenţa de patru puncte, mai mult HC Dunărea s-a desprins la şase lungimi, 26-20, însă în final s-a impus la aceeaşi diferenţă de patru goluri, pe care a avut-o şi la pauză, 26-22.

Pentru HC Dunărea au marcat Alina Vătu 8 goluri, Cătălina Preda 5, Iryna Shutska 4, Diana Munteanu 3, Diana Axinte 3, Cristina Gheorghe 2, Daniela Corban 1.
Categorie articol: 

Comentarii