Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea Brăila a finalizat proiectul “România 100. Handbal pentru toţi”

• cei 40 de copii care au participat au primit tricouri, medalii şi diplome

 

La începutul lunii septembrie, HC Dunărea Brăila a câştigat un concurs de proiecte, unul adresat copiilor, finanţat de Ministerului Tineretului şi Sportului prin  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, în valoare de 9000 de lei.

Joi, 1 noiembrie, a avut loc faza finală a proiectului, în această zi copii participând la mai multe concursuri, iar la final fiind premiaţi cu tricouri, medalii şi diplome.

În cadrul proiectului “Romania 100. Handbal pentru toţi”, clubul nostru a avut ca ţintă formarea unei grupe de 30 de copii, în urma selecţiei din şcolile din Municipiu. Avand în vedere că grupul s-a format mult mai devreme, încă din acţinile de la primele şcoli numărul propus iniţial a devenit mult mai mare. La finalul proiectului ne-am bucurat de prezenţa a aproximativ 40 de copii. În cadrul acestui proiect, clubul nostru a putut achiziţiona toate cele necesare pentru micii handbalişti, acestea constând atât în materiale de antrenament cât şi mingii sau echipament sportiv”, se specifică în comunicatul clubului HC Dunărea.
Categorie articol: 

Comentarii